Архив 2015

Назад

Музеят на авиацията с ново предизвикателство


От 6 април 2015 г. Музеят на авиацията – филиал на Националния военноисторически музей (НВИМ), се включва в кампанията „Любим фотоспомен в НВИМ“. В нея могат да участват всички, които желаят да споделят свои снимки, запечатали по неподправен начин емоциите и преживяванията им от посещението в музея.

Получените кадри ще бъдат мултимедийно представени по време на Европейската инициатива „Нощ на музеите“ – 16 май 2015 г., в която традиционно с разнообразна и атрактивна програма ще се включи цялото музейно семейство на НВИМ.

Броят на снимките, които могат да бъдат изпратени от един участник, е неограничен, а всички, които нямат снимка фаворит или са пропуснали да си направят, имат време да се включат в кампанията „Любим фотоспомен в НВИМ“ до 10 май 2015 г.

В инициативата ще вземат участие и останалите филиали на НВИМ – Военноморски музей – Варна, и Парк-музей на бойната дружба 1444 г. „Владислав Варненчик“ – Варна, които също ще очакват любимите фотоси на своите посетители, документирали тяхното музейно пътешествие.

Снимките, заедно с имена и възраст, могат да бъдат изпращани на следните адреси:

Снимки в Музея на авиацията – airmuseum_bg@abv.bg, Facebook страницата на музея и на адрес: 4112 Крумово, област Пловдив.

Снимки в Националния военноисторически музей –nvim.pr@gmail.com, Facebook страницата на музея и на адрес: гр. София 1505, ул. Черковна №92;

Снимки във Военноморския музей – mus_maritime@abv.bg, Facebook страницата на музея и на адрес: Варна 9000, бул. Приморски №2;

Снимки в Парк-музея на бойната дружба 1444 г. „Владислав Варненчик“ – vl.varnenczik@abv.bg, Facebook страницата на музея и на адрес: гр. Варна 9027, бул. „Янош Хуняди” №55;


06.04.2015 г.


Назад

Музей на авиацията © 2010. Всички права запазени.